Griekse yoghurtpannenkoekjes
Ingrediënten
- 50 gram havermout
- 200 gram griekse yoghurt 0% vet
- 1 ei
- 1 tl bakpoeder
- 100 gram blauwe bessen
- 1 el kaneel
How to:
- Doe de havermout in een keukenmachine of blender en maak deze fijn. Je kunt er ook voor kiezen volkoren meel te gebruiken.
- Voeg de meel bij de kwark in een kom. Doe ook het ei, de bakpoeder en kaneel in de kom en roer goed door.
- Voeg de helft van de blauwe bessen toe en roer deze voorzichtig door het mengsel.
- Doe wat vloeibaar bak- en braadvet in een koekenpan.
- Bak het beslag in de pan. Je kunt er 3-4 kleine pannenkoekjes uit halen.
- Bak de pannenkoekjes 2 minuten aan de ene zijde, draai om en bak nogmaals 1 minuut. Of wacht tot ze goudbruin zijn.
- Garneer met de resterende blauwe bessen.
Macro’s:
- 401 kcal
- 56 gram koolhydraten
- 23 gram eiwit
- 8,5 gram vet
0 Comments
Add Comment
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.