fbpx
visie_banner

Mijn Visie

Waarom Personal Training?

Iedereen is anders en samen met jou ga ik opzoek naar een evenwichtige levensstijl die bij jou past. Sommige van jullie hebben misschien al eerder gesport in een sportschool maar zijn gestopt door dat er een slechte of zelfs geen begeleiding was, er geen resultaten geboekt werden of omdat er een blessure is ontstaan door verkeerd trainen.

Vandaag ben ik hier voor jou, om jou naar je doelen te begeleiden! Ik geloof in personal training omdat ik zelf weet dat je meer resultaat kan behalen als je begeleid wordt door iemand die er verstand van heeft. Zo kan alles perfect afgesteld worden op jouw huidige situatie waardoor jij optimaal kan trainen. Hierdoor is succes gegarandeerd.

deadlift_klant
tra row

JOUW DOEL BEHALEN

Wil je fitter worden, meer energie hebben, gelukkiger door het leven gaan, vitaal worden of jouw vetpercentage omlaag brengen? Ik kan jou daarmee helpen!

Iedereen is anders, heeft een ander ritme en een ander doel. Door jou persoonlijk te leren kennen leer ik hoe jouw dagelijkse leven eruitziet en weet ik waar jouw grenzen liggen. Zo kan ik een trainingsschema en voedingsplan voor jou samenstellen dat perfect bij jouw levensstijl en doelen past. Samen kunnen we er honderd procent voor gaan en zullen jouw doelen zeker behaald worden! Als je meer wilt weten over personal training en hoe je  jouw lifestyle en mindset gaat veranderen, klik dan op de contact button of bel me gerust. Zo kan ik al jouw vragen beantwoorden en samen gaan we ervoor zorgen dat jij jouw doel gaat behalen.

log_big_groen

tell me more

Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Or call us for more info:

x