fbpx

Trainingslocatie

Maandaag tot Zaterdag 9:00 - 22:00

VOLG FIT BY MARKUS

Volg FIT by MARKUS via social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op fitness gebied en lees tips en tricks om in vorm te blijven of te komen!

CONTACT MET FIT BY MARKUS PERSONAL TRAINING

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  Voorkeurtijd om contact op te nemen

  Ik vind het goed dat mijn gegevens worden opgeslagen om mij te benaderen voor de (start)informatie.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik eerst een persoonlijke intake krijgen voordat ik kies voor Personal Training?

  Dit is zeker mogelijk. Via het contactformulier kan je een vrijblijvend intakegesprek aanvragen. Vervolgens zal je gebeld worden voor het maken van een afspraak.

  Wat is de duur van een traject?

  De duur van het traject is 12 weken. Na de 12 weken gaan we samen kijken waar wij staan en wat we verder voor elkaar kunnen betekenen.

  Hoe lang mag ik doen over mijn pakket?

  Bij het afsluiten van het pakket heb je 4 weken extra om het traject af te sluiten. Als er lessen niet gegeven kunnen worden i.v.m. vakanties of onvoorziene redenen, kunnen deze uiteraard ingehaald worden.

  Wat als ik een afspraak wil afzeggen of verzetten?

  Een afspraak met een Personal Trainer dient uiterlijk 24u van tevoren afgezegd te worden, telefonisch of via WhatsApp. We doen ons best om deze afspraak dezelfde week nog in te plannen. Als dit niet lukt zal de les later worden ingehaald.
  Als je niet 24u van tevoren de afspraak afzegt komt de afspraak te vervallen en word doorberekend. Dit omdat we dit moment voor je hebben vrijgehouden en wegens strakke agenda’s dan geen mogelijkheid meer hebben om te herplannen.

  Hoe vaak train ik per week met een Personal Trainer?

  Onze pakketten variëren in de regel van 2-3 keer trainen per week. Bij uitzondering is het 1 dag.  Uiteraard kan je zelf extra trainen als je dit wenst.

  Wat voor soort work-outs kan ik verwachten?

  We zijn gespecialiseerd in krachttraining, functional training en circuit training. We kiezen de manier van trainen die het beste bij je past, meestal is dit een combinatie van krachttraining en functional training (trainen met lichaamsgewicht). We adviseren om voor aanvang van de training zelf op te warmen met cardio.

  Waar worden de trainingen gegeven?

  De trainingen worden gegeven bij Sportspalace, op de locatie Nieuwe Dukenburgseweg 7 te Nijmegen. De lidmaatschap bij Sportspalace zit in je pakket inbegrepen. Bij uitzondering geven wij ook les op locatie.

  Hoe werkt de facturering en betaling van Personal Training?

  Via een factuur kan je de betaling naar de bankrekening van fit By Markus overmaken.

  Kan ik bij de Personal Trainer ook terecht voor adviezen met betrekking tot voeding, training en mindset?

  Zeker, tijdens de lessen staan we geheel tot je beschikking. Ook kan je met je vragen bij ons terecht via mail, WhatsApp of telefonisch. Op zondagen werken we niet.

  Ik heb een blessure of (chronische) aandoening, kan ik ook bij jullie terecht voor Personal Training?

  Geef in het intakegesprek aan als je een blessure of (chronische) aandoening hebt. We zullen dan besluiten of je bij ons terecht kunt voor Personal Training. We hebben ervaring met het begeleiden van klanten met bepaalde blessures of aandoeningen.

  Hoe gaat het inplannen van afspraken voor Personal Training in het rooster in zijn werk?

  Elke week gaan we samen kijken voor een nieuwe afsprak. Het is ook mogelijk om vaste dagen in te plannen. We zijn zoveel mogelijk flexibel in het inplannen van de lesuren.

  Op welke dagen kan ik terecht voor Personal Training?

  We zijn beschikbaar van ma-vr van 9:00 – 22:00 en zaterdag van 9:00 – 12:30. Afhankelijk van de huidige beschikbaarheid en jouw mogelijkheden worden de lesuren ingepland.

  Is het mogelijk mijn pakket tussentijds te beëindigen?

  We sluiten een overeenkomst voor een bepaalde periode, het is niet mogelijk om tussentijds het pakken eenzijdig te beëindigen.

  log_big_groen

  tell me more

  Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Or call us for more info:

  x