fbpx
over_markus_banner

Over fit by Markus

Wie ben ik?

Ik ben Markus, 30 jaar en ik ben geboren in Duitsland. Sinds eind 2015 woon ik in Nederland. Ik ben naar Nederland gekomen omdat ik de Nederlandse taal wilde leren zodat ik carrière kon maken in mijn toenmalige baan in de Horeca. Uiteindelijk heb ik besloten om van carrière te switchen en ben ik in Nederland gebleven om mijn droom van Personal Trainer zijn waar te maken.

Waarom van horeca naar personal training? Al sinds jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in sport, spel en beweging. Tot het uiterste gaan is een uitspraak wat uitstekend bij mij past. Op mijn vijfde startte ik met Judo, dit heb ik ongeveer twee jaar gedaan. Dit vond ik erg leuk maar mijn grootste passie werd uiteindelijk Thaiboksen waar ik op negen jarige leeftijd mee begon.

Tijdens deze trainingen werd mij discipline, doorzettingsvermogen en zelfbeheersing aangeleerd. Eigenschappen die het fundament gingen vormen van mijn latere sportcarrière.

incline bench
tra row man

Mijn ervaring

Na zeven jaar lang Thaiboksen moest ik helaas stoppen door een blessure aan mijn knie. Deze periode zonder sport ervaarde ik als een vervelende periode. Toen ik negentien was ontdekte ik fitness. Een vriend van mij veranderde lichamelijk positief door de fitness en kreeg daardoor veel zelfvertrouwen. Ik zag hem positief veranderen en dacht bij mezelf; ‘’Dat wil ik ook!’’

Helaas ben ik begonnen in een sportschool waar de begeleiding minder was. Ik wist niet goed wat ik deed en daardoor heb ik vrijwel geen resultaten geboekt wat erg teleurstellend was. Toch was ik nog steeds gemotiveerd om het lichaam te creëren wat mij aansprak en mij zelfvertrouwen zou geven, dus ben ik in een andere sportschool terecht gekomen waar de begeleiding goed was. Het lukte mij om resultaat te boeken, mijn interesses in de fitness werden steeds groter en ik begon steeds meer te leren.

Dit is nu mijn passie en ik wil graag mijn passie, kennis en vaardigheden inzetten voor jou. Door jou individueel te gaan begeleiden in je sport en levensstijl zal ook jij uiteindelijk je doelen behalen.

log_big_groen

tell me more

Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Or call us for more info:

x