fbpx
blog_banner_twee

We mogen weer naar binnen!

we mogen weer nar binnen

We mogen weer naar binnen!

Terwijl we nog midden in deze Corona epidemie zitten, mogen we na 2 maanden eindelijk weer binnen sporten! Natuurlijk is bijna iedereen hier erg blij om en dat mag ook wel. Maar hoe kun je alles weer het beste oppakken? Gewoon gelijk 100% knallen of toch even wat rustiger aan beginnen? Ik ga je de belangrijke punten vertellen in dit blog!

Eerste 3 weken

Als je de gehele periode weinig tot niks aan je lichaam en gezondheid hebt gedaan, moet je echt rustig aan beginnen. De 3 weken zijn het belangrijkst, je kan hier namelijk blessures oplopen en dat wil je niet. Als je 100% gaat knallen loop je dit risico enorm. Pak het daarom slim aan en train wat minder zwaar als dat je voor de Corona deed! Natuurlijk is een personal trainer nemen in deze periode best wel verstandig. Hij of zij kan je helpen met het opbouwen en toch hard trainen! 

Stel nou je hebt de gehele periode buiten of thuis getraind en hebt totaal niet stil gezeten, dan vind ik dat aller eerst super knap! Maar ook jullie kunnen het beter iets rustiger aan doen dan dat je voorheen deed. Je zal wat kracht zijn verloren maar gelukkig hebben je spieren een soort geheugen en heb je de kracht redelijk snel terug!

sportschool

Personal trainer

Wat ik net al verteld heb is dat een personal trainer nemen geen slecht idee is. Zeker om je blessures weg te houden! Het opbouwen is lastig en zeker als je weet dat je veel meer kan, maar wees verstandig en doe het wat rustiger aan. Het is maar 3 weken! Wil jij hulp met het opbouwen van je trainingen? Of heb jij hulp nodig bij je voeding? Neem contact op met ons via email of bel gerust en wij weten zeker dat jij jou doelen gaat behalen!

Rustig aan!

Het klinkt negatief, rustig aan doen. maar eigenlijk is het de perfecte kans om nieuwe en betere prikkels te ontwikkelen! Als je rustig opbouwt nadat je een periode eruit bent geweest, leert je lichaam een nieuwe manier van trainen. Je lichaam ervaart het rustig aan doen als zwaar trainen. Hierdoor kun je na de 3 weken weer knallen en maak je misschien wel extreem veel progressie! Dus we raden aan om rustig aan te beginnen, het brengt ten slotte veel positieve dingen met zich mee!

Add Comment
log_big_groen

tell me more

Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Or call us for more info:

x