fbpx
Image Alt

sportmaatje

Arnold en franco

sportmaatje

Het sporten met een sportmaatje brengt veel gezelligheid met zich mee, lekker babbelen tijdens de workout. Pas op dat je niet te veel praat want dat gaat ten kostte van je training. Ook kun je elkaar uitdagen, bijvoorbeeld met het bankdrukken. Als je samen bent doe je er meestal wat extra’s bij, gewoon om te bewijzen hoe sterk je bent. Kijk wel uit dat je niet te veel extra’s erop gooit, straks eindig je nog met blessures! 

kom op, nog 20!!!’

Je pusht elkaar verder dan dat je jezelf pusht tijdens een workout. Normaal stop je bij 10 reps maar nu doe je er 3 extra. Uiteindelijk levert dit meer progressie op en blijf je gemotiveerd! En uiteraard is er niks leuker dan je maatje te dwingen om net wat extra reps te doen, zeker als hij of zij het al moeilijk genoeg heeft.

Tik tak tik tak

Toch is alleen sporten soms ook wel fijn, helemaal in je zone met je oortjes in en niemand die je stoort. Als je er wel voor kiest samen te sporten zorg dan wel dat je optijd bent, want niks is vervelender dan als je moet wachten omdat je sportmaatje te laat is. ( zeker niet als je net je scoop pre workout op hebt)

Gewoon samen dus

Kortom: het sporten met een maatje is gezellig, je bent gemotiveerder, je kan meer progressie maken want je pusht elkaar verder en om toch een beetje op te scheppen, doe je wat extra’s aan de stang. Blijf vooral lekker samen sporten en onthoud dat gezelligheid tijdens het sporten het ook nog een beetje leuk houdt! 

Add Comment
log_big_groen

tell me more

Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Or call us for more info:

x