fbpx
Image Alt

Personal Trainer in Nijmegen

Fit by Markus, Personal Trainer in Nijmegen.

 

Fit by Markus, Personal Trainer in Nijmegen.
Is personal training in Nijmegen iets voor jou? Wil jij samen met een Personal Trainer aan je lichaam werken, fit worden, sterker worden en lekker in je vel zitten? Dan is personal training in Nijmegen misschien wel iets voor jou!

 

Fit by Markus Personal Trainer 
Ik ben een Personal Trainer in Nijmegen die met veel passie met jou aan de slag gaat. Het is mijn doel om door middel van personal training jouw persoonlijke doelen te behalen.
Als Personal Trainer zorg ik ervoor dat jij op een prettige manier je persoonlijke doelen kunt behalen. Samen kijken we naar je wensen en levensstijl en ik pas dan mijn aanpak hierop aan. Door middel van de personal trainingen die volledig op jou aangepast zijn worden jouw persoonlijke doelen gegarandeerd behaald!
Naast de personal trainingen zorg ik er als Personal Trainer ook voor dat jij voedingsschema‘s krijgt die volledig op jou aangepast zijn. Hierbij wordt uiteraard ook naar uw dieetwensen en eisen geluisterd.

 

Personal Trainer in Nijmegen

Personal Trainer in Nijmegen
Ik ben een Personal Trainer in Nijmegen die u de volledige service biedt! Ik ben er niet alleen tijdens de personal trainingen maar ik ben er ook voor u naast de personal trainingen voor vragen en ondersteuning.

Bij fit by Markus draait het om jou. Wij geloven in een persoonlijke service. Jouw resultaat is wat telt. Of het nu gaat om afvallen, conditieverbetering of spiermassa opbouwen; jouw training– en voedingsprogramma’s worden samengesteld aan de hand van jouw persoonlijke doelen. Dit traject moet slagen! Daarom zoeken wij een balans tussen efficiëntie en haalbaarheid.

Op basis van jouw op maat gemaakte plan helpen onze personal trainers je een gezonde en vooral bewuste lifestyle te hanteren in je dagelijks leven. Daarin zullen sommige oude gewoontes moeten worden doorbroken om een gewenste verandering te realiseren. Wij streven naar een langdurige en houdbare verbetering van je levensstijl.

Personal training van Personal Trainer Fit by Markus iets voor u?

Neem contact op!

 

 

deadlift_klant

Trainingslocatie

Maandaag tot Zaterdag 9:00 - 22:00

VOLG FIT BY MARKUS

Volg FIT by MARKUS via social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op fitness gebied en lees tips en tricks om in vorm te blijven of te komen!

  Voorkeurtijd om contact op te nemen

  Ik vind het goed dat mijn gegevens worden opgeslagen om mij te benaderen voor de (start)informatie.

  log_big_groen

  tell me more

  Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Or call us for more info:

  x