fbpx
Image Alt

Personal Trainer in Lent

Fit by Markus, Personal Trainer in Lent gaat een stap verder voor de vitaliteit van een ander. Ik help je als Personal Trainer om een gezonde lifestyle te hanteren, waarbij sport en voeding perfect te combineren zijn in het dagelijks leven.

Het is mijn passie als Personal Trainer in Lent om je te begeleiden in het behalen van jouw persoonlijke doelen, zodat je fit en zelfverzekerd kan genieten van het leven. Jouw succes geeft mij de grootste voldoening. Door personal training dat volledig op jou is aangepast gaan wij samen jouw persoonlijke doelen behalen.

 

Fit by Markus, personal training in Lent  laat je beter voelen door sporten

Fit by Markus, personal training in Lent  laat je beter voelen door sporten
Wil jij je ook beter voelen door sporten? Dat kan bij mij als Personal Trainer in Lent! Je fysiek of mentaal beter voelen, afvallen, gespierder of fitter worden, kortom: lekkerder in je vel zitten. Maar hoe precies, dat is vaak het lastige. Gewoon gaan sporten zonder echte persoonlijke begeleiding demotiveert vaak. Zit ik wel in de goede richting? Ga ik mijn doelen wel behalen? Fit by Markus Personal Trainer in Lent biedt daarom fitness onder begeleiding aan, trainen met een Personal Trainer in Lent om het meeste succes te halen. Uiteenlopende doelen waaraan op een leuke manier gewerkt wordt, allemaal leiden ze tot het resultaat: je beter voelen door sporten!

Als Personal Trainer luister ik naar uw wensen en persoonlijke doelen en zal ik de personal trainingen volledig op u aanpassen. Als Personal Trainer luister ik ook naar uw dieetwensen en eisen zodat u een voedingsschema krijgt dat bij u en uw levensstijl past. Ik ben een Personal Trainer die naar u luistert en altijd voor u klaar staat! Niet alleen tijdens de personal trainingen maar ook buiten de personal trainingen.

Personal training in Lent van Personal Trainer Fit by Markus iets voor jou?
Neem contact op!

tra row

Trainingslocatie

Maandaag tot Zaterdag 9:00 - 22:00

VOLG FIT BY MARKUS

Volg FIT by MARKUS via social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op fitness gebied en lees tips en tricks om in vorm te blijven of te komen!

  Voorkeurtijd om contact op te nemen

  Ik vind het goed dat mijn gegevens worden opgeslagen om mij te benaderen voor de (start)informatie.

  log_big_groen

  tell me more

  Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Or call us for more info:

  x