fbpx
Image Alt

Personal Trainer in Elst

Fit by Markus, Personal Trainer in Elst
Op zoek naar een Personal Trainer in Elst? Woon jij in Elst of in de omgeving van Elst en wil je graag personal training? Fit by Markus is een Personal Trainer die personal training nabij Elst geeft.

Heb jij een Personal Trainer nodig die jou aan het werk zet? Ben jij iemand die het moeilijk vind om naar de sportschool te gaan? Heb jij een Personal Trainer nodig die jou pusht? Een Personal Trainer die ervoor zorgt dat jij eindelijk eens je doelen gaat behalen door middel van personal training? Dan ben je bij Fit by Markus aan het juiste adres!

 

Fit by Markus Personal Trainer

Fit by Markus Personal Trainer
Ik ben een Personal Trainer die jou de volledige service biedt! Ik luister naar je wensen en persoonlijke doelen en pas de personal training hierop aan. Ook maak ik een voedingsschema dat bij jouw levensstijl en dieetwensen past. Als Personal Trainer zorg ik ervoor dat jij gegarandeerd je doelen behaald!

Naast personal training kun je bij mij er ook voor kiezen om online gecoacht te worden. Misschien heb je alleen interesse in een voedingsschema of in een trainingsschema…dat kan allemaal! Ik ben er als Personal Trainer voor jou, wat je wensen ook zijn.

Personal training
Ben je geïnteresseerd in personal training? Neem dan gerust contact op! Een intakegesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Zo kunnen we elkaar leren kennen en kunnen we uw wensen en persoonlijke doelen bespreken. Ook kunt u een gratis personal training proefles krijgen! Daarna beslis je pas of wij samen aan de slag gaan met personal training om jouw doelen waar te gaan maken!

Interesse gekregen in personal training van Personal Trainer Fit by Markus?
Neem contact op! 

 

deadlift_klant

Trainingslocatie

Maandaag tot Zaterdag 9:00 - 22:00

VOLG FIT BY MARKUS

Volg FIT by MARKUS via social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op fitness gebied en lees tips en tricks om in vorm te blijven of te komen!

  Voorkeurtijd om contact op te nemen

  Ik vind het goed dat mijn gegevens worden opgeslagen om mij te benaderen voor de (start)informatie.

  log_big_groen

  tell me more

  Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Or call us for more info:

  x