fbpx
Image Alt

Personal Trainer in Bemmel

Personal Trainer in Bemmel

Ben jij op zoek naar een Personal Trainer in Bemmel? Fit by Markus geeft personal training nabij Bemmel.

Personal training

Is personal training iets voor jou? Heb jij een Personal Trainer nodig die jou motiveert en stimuleert om jouw doelen te behalen? Dan is personal training nabij Bemmel iets voor jou!

Wil je graag afvallen en fitter en vitaler door het leven gaan? Wil je sterk worden en spiermassa opbouwen? Ben je sinds je zwangerschap aangekomen en krijg je die extra kilo’s er maar niet af? Ik ben een Personal Trainer die personal training geeft die volledig op jou en je wensen zijn aangepast. Welk doel je ook wilt behalen met personal training kunnen wij die waarmaken!

 

Fit by Markus, Personal Trainer nabij Bemmel

 

Fit by Markus, Personal Trainer nabij Bemmel

Bij Fit by Markus, Personal Trainer nabij Bemmel krijg je de volledige service. Ik ben een Personal Trainer die met veel passie en toewijding jou naar je doelen begeleidt. Ik luister naar je wensen en persoonlijke doelen en zorg ervoor dat de personal trainingen hierop aangepast worden. Door middel van voeding die op uw levensstijl is aangepast en met personal training op maat gaan wij samen uw persoonlijke doelen behalen. Als Personal Trainer sta ik altijd voor u klaar om u te helpen, dus ook buiten de personal training om!

Personal training nabij Bemmel, wat bied ik aan?

Als Personal Trainer bied ik verschillende pakketten aan. U kunt met mij contact opnemen zodat we samen even in gesprek kunnen gaan en kunnen kijken wat bij u past. Dit intakegesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Mocht u interesse hebben in personal training met mij dan kunt u een personal training proefles krijgen. Ook deze personal training is gratis en geheel vrijblijvend.
Naast personal training kunt u ook ervoor kiezen om online gecoacht te worden. Ook kunt u kiezen voor alleen een voedingsschema en/of een trainingsschema.

Personal training nabij Bemmel iets voor jou? Neem contact op met Personal Trainer
Fit by Markus!

 

Trainingslocatie

Maandaag tot Zaterdag 9:00 - 22:00

VOLG FIT BY MARKUS

Volg FIT by MARKUS via social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op fitness gebied en lees tips en tricks om in vorm te blijven of te komen!

  Voorkeurtijd om contact op te nemen

  Ik vind het goed dat mijn gegevens worden opgeslagen om mij te benaderen voor de (start)informatie.

  log_big_groen

  tell me more

  Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Or call us for more info:

  x