fbpx
Image Alt

Personal Trainer Arnhem

Fit by Markus, Personal Trainer in Arnhem gaat een stap verder voor de vitaliteit van een ander. Ik help je om een gezonde lifestyle te hanteren, waarbij sport en voeding perfect te combineren zijn in het dagelijks leven.

Het is mijn passie om je te begeleiden in het behalen van jouw persoonlijke doelen. Zodat jij fit en zelfverzekerd kan genieten van het leven! Jouw succes geeft mij de grootste voldoening.

 

Personal Trainer in Arnhem

 

Personal Trainer in Arnhem

Fit by Markus hanteert een professionele werkwijze, bij het behalen van je doelstelling met een Personal Trainer in Arnhem. Gedurende dit proces ben ik je mentale en fysieke steun. Daardoor staat van elke doelstelling een verandering van de lifestyle centraal. Een lifestyle waar begeleiding in sport en voeding wordt geïmplementeerd in het dagelijks leven. Als Personal Trainer ga ik een stap verder door service en kwaliteit te bieden, middels mijn betrokkenheid, persoonlijke aandacht en bereikbaarheid.

Bij Fit by Markus, Personal Trainer in Arnhem krijg je een totaal concept. Ik train het lichaam middels samengestelde oefeningen waarmee alle categorieën van de fysieke fitheid beïnvloed worden. Deze categorieën zijn; het uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit, snelheid, behendigheid, coördinatie en balans. De intensiteit van de training ligt hoog, waardoor de hartslag continu geprikkeld wordt. Hierdoor worden meer calorieën verbrand en grenzen verlegd.

Bij fit by Markus Personal Training draait het om jou. Wij geloven in een persoonlijke service. Jouw resultaat is wat telt. Of het nu gaat om afvallen, conditieverbetering of spiermassa opbouwen; jouw training– en voedingsprogramma’s worden samengesteld aan de hand van jouw persoonlijke doelen. Dit traject moet slagen! Daarom zoeken wij een balans tussen efficiëntie en haalbaarheid.

deadlift_klant

Trainingslocatie

Maandaag tot Zaterdag 9:00 - 22:00

VOLG FIT BY MARKUS

Volg FIT by MARKUS via social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op fitness gebied en lees tips en tricks om in vorm te blijven of te komen!

  Voorkeurtijd om contact op te nemen

  Ik vind het goed dat mijn gegevens worden opgeslagen om mij te benaderen voor de (start)informatie.

  log_big_groen

  tell me more

  Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Or call us for more info:

  x