fbpx
new intake

zet nu je eerste stap…

… en ervaar het in een gratis intake

We werken met een persoonlijke aanpak. Daarom nodigen we je uit om vrijblijvend een gratis intake en persoonlijke proeftraining in te plannen.

Stel je doel niet uit…

Neem nu contact met ons op en binnen een paar maanden heb jij jouw droomfiguur!

… en maak nu kennis!

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  Doelstelling
  Conditie verbeterenOvergewicht kwijtrakenSterker wordenVerbeterde houding

  Voorkeurtijd om contact op te nemen

  Ik vind het goed dat mijn gegevens worden opgeslagen om mij te benaderen voor de (start)informatie.

  Waarom personal training?

  Als je doelen wilt bereiken met sporten, is enige structuur en houvast noodzakelijk. Een goed trainingsschema is de basis voor het behalen van jouw doel. Voor wie nog een stapje verder wil gaan, is een personal trainer wellicht een goed idee. Gebruik maken van een personal trainer heeft zo z’n voordelen.

  1. Persoonlijk trainings- en voedingsschema

  Een personal trainer maakt samen met jou een persoonlijk en gevarieerd trainingsschema, wat helemaal op jouw lichaam en sportdoelen is afgestemd. Hij of zij houdt hierbij ook rekening met hoe vaak je wilt sporten en hoe snel je resultaat wilt en kunt behalen. De personal trainer gaat ook een voedingsschema voor je op stellen, zodat je nog sneller jouw doelen bereikt.

  1. Houvast

  Ken je dat, je bent enthousiast gestart met een nieuw trainingsschema, maar na enkele weken zakt de motivatie weg. Een keertje overslaan kan ook wel, toch? Of twee keer overslaan.. Of drie… Niet met een personal trainer! Je hebt een afspraak met je personal trainer om te komen sporten. Dat geeft houvast om je schema daadwerkelijk vol te houden!

  1. Motivatie en inspiratie

  Trainen is natuurlijk zwaar. Als je er niet voor hoeft te werken, behaal je ook geen resultaat. De personal trainer motiveert en inspireert je om iedere oefening tot het uiterste te gaan. En hoe leuk is het om iedere keer dat je een grens verlegd hebt, een compliment te krijgen?

  1. Professionele begeleiding

  De personal trainer is een professional. Hij of zij weet veel van het menselijk lichaam, sporten en blessures. Als je door een personal trainer gecoacht wordt, zul je minder snel blessures oplopen. Simpelweg omdat de personal trainer je corrigeert als je een oefening verkeerd uitvoert. En als een oefening te zwaar is zal hij of zij een alternatieve oefening bedenken die beter bij je past.

  1. Optimaal resultaat

  Tot slot behaal je met een personal trainer een zo optimaal mogelijk resultaat. Je bespaart tijd, omdat je alleen oefeningen uitvoert die jou helpen jouw doel te bereiken en je deze door de coaching van de trainer op de meest effectieve manier uitvoert.

  gratis intake
  healthy food
  personal training vrouw

  Heb jij nog vragen? Neem dan gerust contact op met fitBY Markus Personal Training via het contactformulier, stuur een e-mail of bel even op, wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen.

  log_big_groen

  tell me more

  Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Or call us for more info:

  x