fbpx
Image Alt

de eiwitshake

de eiwitshake

Van een eiwitshake heb je vast wel eens gehoord, en waarschijnlijk vraag jij je af of het iets is voor jou. Veel mensen hebben die zelfde vraag: is een eiwitshake nodig?

Het antwoord op die vraag is simpel: nee, het is niet nodig. Maar het is zeker handig!

De grote rede waarom je een eiwitshake zou nemen, is om jou eiwit doel op een dag te behalen. je probeert zoveel mogelijk eiwitten te halen uit jou dagelijkse voeding, en als het niet lukt om jou eiwit doel te behalen met alleen je voeding, neem je gewoon een eiwitshake erbij. Een voordeel aan zo een eiwitshake is dat het meestal erg lekker is, je drinkt letterlijk eiwitten terwijl je die normaal moet eten en het is lekker snel klaar!

Wat een nadeel kan zijn van een eiwitshake, is dat veel mensen het gaan nemen in plaats van een normale maaltijd. Het is totaal geen maaltijd shake! Hierover maak ik later een blog zodat je de verschillen weet. Maar voor nu, een eiwitshake is geen maaltijd vervanger! Het is een aanvulling op je dagelijkse voeding, dus je kan het nemen tijdens een maaltijd, als je opstaat of zelfs voor het slapen gaan.

Eiwitten zijn het aller belangrijkste voor de spieropbouw! Daarom is het zeker geen slecht plan om eiwitshakes te nemen. Eiwitten zijn namelijk bouwstoffen en zorgen ervoor dat jou spieren na een flinke workout goed herstellen. Hoeveel eiwitten jij nodig hebt verschilt heel erg per persoon. Dit kan een personaltrainer natuurlijk perfect voor jou uitzoeken!

Wil je graag weten wat voor soort eiwitshake bij jou past? Neem dan contact op met FITBYMARKUS, hij helpt je hier graag mee!

Add Comment
log_big_groen

tell me more

Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Or call us for more info:

x